fredag 4 september 2009

Tallrikar

Vårt köksporslin består nästan bara av blått och grått. Och allt köptes långt innan vi flyttade ihop, långt innan vi träffades faktiskt. Det är skönt, att träffa någon som har nästan samma smak, bara gå in i en affär och säga:

- Den där är snygg!

- Ja, det är den, den tar vi!


Jag har haft kompisar som bestämt helt och hållet i hemmet, vars pojkvänner inte haft ett dyft att säga till om, och inte velat det heller - inte haft intresse för det. Så är det inte med Fredrik, vi diskuterar och är det något den andre inte gillar så kollar vi runt lite till för vi vet att det snart dyker upp något vi båda gillar. Så någon gång för länge sedan har vi båda fallit för blått och grått. Är inte säker på att det är vad vi skulle köpa idag men att vi en gång gjorde det är ju jättebra eftersom dagens tema i Fredags Färger är just blå och grå:Kolla andra bidrag på


Fredags Färger

8 kommentarer:

Artlover sa...

Ja, det där känner man igen:-) Mycket grått och blått i bilden:-)
Trevlig helg på dig!

Kerstin sa...

Snyggt tolkat. :) Vilken tur att ni har samma smak. Det förenklar ju det hela och gör inköpen roligare.
Ha en fin helg.

ASSA sa...

Blå og grå helt perfekt!

Takk for kommentar :)
Ha en flott weekend!

Anette sa...

Ler för mig själv när jag läser........vi tillhör nämligen den andra kategorin. Maken har inget riktigt inredningsintresse nämligen. Han protesterar bara ibland om jag "svävar ut" för mycket (storblommiga tapeter i sovrummet t.ex). Ni är nog som en del par man ser ibland i affärerna som står och diskuterar :-) Fast det är ju kanske inte så mycket diskussion om man har samma smak förstås!
Ha det så gott i helgen! /Anette

Lilla Eken sa...

Jättefin bild, så varmt och poetiskt det ser ut.

Hos oss brukar vi göra som KG vill. Fast sen vi skaffade huset har jag blivit en aning anarkistisk. Jag gör liksom uppror ibland. (Typ lägger duk på bordet och sätter upp gardiner.) ;-)

Ha en riktigt fin helg/I.

Jah Hollis sa...

Tänk vilka härliga sammanträffanden det finns här i livet. :-)

Ulrica sa...

Härligt med en frände :)

Linda - dar & choklad sa...

http://dar.blogg.se/2009/october/dessa-dagar-20-pa-numph-rutzou-malmo.html

Blog Widget by LinkWithin