söndag 23 maj 2010

Tvåtimmarssemester

Jag hade hört att det skulle bli vackert väder igår, varmt och skinanade sol. Varmt var det, det var iallafall vad termometern sa, 18 grader. Solen visade sig däremot inte i Malmö på förmiddagen. Så här regntunga skyar hade vi:

Vi har inte fått så mycket helg tillsammans den sista tiden, Fredrik och jag. Fredrik har varit upptagen med jobbresor, tennis och svensexor och jag vet inte allt och eftersom han i går kväll skulle på herrmiddag och jag skulle på annan middag så hade vi bestämt att ta själva dagen igår att göra något tillsammans, bara vi. De flesta, normala skåningar, hade nog gett sig av till Lund där Lundakarnevalen pågår under helgen men vi var inte riktigt på karnevalhumör. Som sagt hade de lovat sol så vi ignorerade de regntunga skyarna och gav oss iväg till sydligare delar av Sverige, Skanör.

Solen dök inte upp i Skanör heller men det började inte heller regna. Att åka ut på landet ett par timmar blir som en liten minisemester och även om solen inte skiner så gör rapsfälten det och den synen får humöret på topp.


.
.
I Skanör satte vi oss på café Da Aldos uteservering och åt ljuvligt god pasta.


Ååååååååååååh, sommaren ÄR på väg!!!

2 kommentarer:

Annelie sa...

Tack för den goa kommentaren på min blogg!
Översta bilden visar mitt gamla hemkvarter, för visst står du med Möllevångstorget i ryggen? Vi bodde vid Chokladfabriken, i det nya huset som byggdes där. Trivdes som fisken i vattnet, utom på nätterna, det var ett j-a liv jämt.....

Susanna sa...

Möllevångstorget bör vara snett upp mot höger, där bussen kommer ifrån. Kan tänka mig att det väsnades rätt mycket där på nätterna och gör det antagligen fortfarande ;-)
Den Grekiska Livs som legat mittemot Möllans ost verkar ha stängt igen. Har frågat folk om de vet om de har flyttat eller vad som hänt men ingen vet. Nu behöver jag bara höra om Möllan så blir jag hysteriskt sugen på fetaosten som såldes där. Ändå handlade jag inte vansinnigt mycket ost under alla år de låg där...ja, ja, man saknar inte kon förrän båset är tomt, suck...

Blog Widget by LinkWithin