onsdag 27 april 2011

Dålig idé

Fredrik och jag har blivit feta, eller jag iallafall. Fredrik har en liten mage han vill bli av med men jag har en hel del mer som gungar och har sig. Ja allt är Fredriks fel, naturligtvis, för innan jag träffade honom var jag ju ganska ok.

Nej nu ljög jag som bara den. Förlåt Fredrik, det är inte alls ditt fel.

Jag åt sällan godis som barn men nu kränger jag kakor, godis, chips, choklad och glass som om det gällde livet.

Som tonåring provade jag alla möjliga bantningsmetoder som bara gjorde att jag gick ännu mer upp i vikt så när jag var nitton bestämde jag mig för att aldrig mer försöka mig på att banta - efter det gick jag ner i vikt.

Så träffade jag Fredrik och när vi flyttade ihop gick jag ganska snabbt upp åtta kilo. Där stod det still ett tag men nu, ja nu har jag gått upp ytterligare...en del...hmpf så vi bestämde att börja med att sluta kränga en massa socker. Inte banta, bara skippa socker ett par veckor för att se hur det känns. Det lät ganskla lätt och kändes bra att säga det men nu håller jag på att bli tokig, ser bara en massa godsaker överallt.


2 kommentarer:

SigridfraEnget sa...

Kutte sukker burde være lett..., men det er ikke alltid så lett som mn tror. ;-) Men det blir kanskje lettere etter hvert?

Susanna sa...

Hoppas det :-)

Blog Widget by LinkWithin