torsdag 29 januari 2009

Hej igen!

Halloj, hallååååååååå! Jooooo, vi finns här! Tog en datorpaus över jul och sen blev det en massa att göra så bloggandet hamnade liksom i andra hand (eller femte) men nu är vi (jag - Fredrik är ju hiskeligt dålig på att blogga) tillbaka.

Vi har målat om vår hall men det ska läggas in nytt golv och köpas krokar och någon slags anordning till skorna och det kommer nog ta några veckor. Vi hinner aldrig sätta oss ner tillsammans för att gå igenom hur vi egentligen vill ha det. Hur som helst så hade vi en grön hall men nu har vi en vit (ganska vit i alla fall) och bara det var ett stort steg för oss.

När vi flyttade in i lägenheten för ett par år sedan fixade vi det mest akuta men hallen fick vänta, först skulle vi fixa badrummet (som var jätteomständigt och tog tre ggr så lång tid som vi trodde från början) och när det var klart så...jaaa, då var vi så trötta på renovering att vi tog en låååång, låååååååååång paus. Det är inte alls mycket som ska göras i hallen men jag tror ändå att vi kommer att göra lite då och då så klar kanske den blir om ett halvår :-o

.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Blog Widget by LinkWithin