onsdag 8 april 2009

Elle mm

På tal om Vardagslyx, idag damp den här ner i vår brevlåda.

Jag fick prenumerationen (oj, vad jag har haft svårt att uttala det ordet) i julklapp av min mamma. Tack mamma!

Jag älskar nästan alla tidningar, mode, inredning, foto, språk, konst, bostad mm.

Självklart är det kul om tidningen innehåller intressanta artiklar men det är inte alltid nödvändigt för jag älskar att titta på vackra bilder. Jag har hört vissa uttrycka att de inte gillar tidningar som är fulla med reklam - jag är tvärtom! Jag fångas sällan av reklamen på det sätt att jag vill köpa något - det är bilderna jag fångas av och reklammakarna vet ofta vad de gör, de kan det där med vackert och bilder, de vet vad vi konsumenter tycker om att titta på.Och inte följer jag mode slaviskt, varken när det gäller kläder eller inredning - men det kan ge en inspiration och idéer.

Dagstidningar uppskattar jag bara på helgen - det är bara då jag hinner och orkar läsa dem, så de gånger vi haft dagstidning har de tyvärr blivit liggandes och sedan slängts olästa.

3 kommentarer:

Lilla Eken sa...

Vi har samma problem med dagstidningar. Oöppnade.

Jag kan konsumera hur mycket tidningar som helst jag också. Spelar ingen roll vilken sort det är. (Jo förresten, de där med bara kändisar i hoppar jag över. Och Ica-kuriren och Land är lite tråkiga också.)
Ibland upptäcker jag när jag ska slänga tidningen att jag nästan inte läst något i den. Bara tittat på bilderna. :-D
Pinsamt, så ska man föreställa vuxen... ;-)

Susanna sa...

Ha, ha, ha!!! :-D
Jo, jag är likadan, därför sparar jag vissa tidningar i flera år, för att jag någongång ska läsa just den och den artikeln. Sen, efter några år blir det utrensning för att jag inte har plats för dem. Då sätter jag mig ett par kvällar i rad - och läser allt!
Tror det finns stor marknad för "Bilderböcker för vuxna" ;-)

Lilla Eken sa...

Jag är PRECIS likadan. Sparar i evigheter, verkligen ÅR ofta. Och sen kan jag ha tre kvällar i rad då jag bara sorterar och läser tidningar. Och då menar jag läser rubbet i dem. Från första sidan till sista.
Vad konstig man är!

Blog Widget by LinkWithin