måndag 6 april 2009

Första gången i fototriss


Veckans tema är prickigt och här är mina prickar:

1. Vår dammiga dammsugare


2. I taket.


3. Gammalt proppskåp.


4 kommentarer:

Lilla Eken sa...

Alltså... ni verkar ha en så himla fin lägenhet!! Blir så avundsjuk på alla detaljer och takhöjden!

Just de...du hade räknare från samma ställe som jag va? Ska också kolla runt efter någon ny. Saknar den... :-(

Jag vet att vi råkat köpa vispgrädde från Skånemejerier vid några tillfällen och blivit helt vansinniga över att den knappt går att vispa. Man får stå i eeeeevigheter och ändå blir den inte mer än trögflytande! Jag är arg på skånemejerier! :-D
(Men jag håller med dig - fult att byta bort folks favoritprodukter!)
(En parentes; minns du det otäcka kaffet i Katrineholm jag pratade om förra sommaren? Nu har vi testat att dunka vatten hit från Stockholm och då smakar kaffet normalt. Det ÄR alltså fel på vattnet!! :-)) (Drar genast slutsatsen att det måste vara vattnets fel att håret blir så trist när man tvättar det här också. Det blir PLATT!)
(Åh vad det är kul att klaga på saker!! :-))
Pussa Sture.
/I.

Susanna sa...

Tack! Vad kul att höra. Vi har ju lyckats hitta vår drömlägenhet. Det är grunden vi älskar - just takhöjden och gamla fina detaljer men vår egen inredning, som vi tagit med oss från de lägenheter vi bodde i innan, passar inte in alla gånger så det är mycket av det som ska bytas ut, och här ska målas lite till och fixas...så småningom. Vi har ingen brådska, har tänkt att bo här i några år.

Vad gäller inredning är jag väldigt avundsjuk på era hus och hur du får till allt så snyggt! Det verkar så lätt för dig! För mig är minsta lilla grej ett stort projekt - och när det är färdigt blev det oftast inte som jag tänkt mig.

Saknar också vår gamla räknare - tyckte den var fin :-(

Bara en gång har jag varit med om att skånemejeriets grädde inte gått att vispa - det visade sig att vi råkat köpa laktosfri vispgrädde. Men laktosfri eller inte - står det vispgrädde så ska den ju gå att vispa.

Det är klart att det är vattnets fel att håret inte blir som det ska! Trist att hålla på att dra med vattendunkar varje gång - och tycker helt plötsligt synd om Katrineholmare...först att de aldrig får dricka riktigt gott kaffe och sen måste ju alla ha platt hår - jag undrar...har de caféer och hårfrisörer där och hur går det för dem egentligen??? ;-)))

Sture pussar tillbaka!

Kram
/Susanna

Lilla Eken sa...

Frisören här tar alltid fram plattången när hon är klar med klippningen. Det är så de löser DET problemet. Plattar det lite till... ;-)

Hmm... kaffet på fik smakar faktiskt ok. Åtminstone på vårt favortfik. Det bredvid Åhléns är odrickbart (gå inte dit!).
(Ibland fikar vi på bibblan också, men de har så intressanta tidningar att bläddra i så jag har glömt att tänka på hur det smakar där! !)
/I.
PS. Man väljer vad man visar på bild Susanna, apropå hus o sånt menar jag, mer säger jag inte om DET... :-)

Susanna sa...

Ok, ska minnas det - INTE caféet bredvid Åhléns! :-)

Blog Widget by LinkWithin